bojkottar valborg!

I kväll är det valborg! Jag och Amelia ska bojkotta det som sagt! Så vi ska käka gott å se bra filmer! yaay!

Björn är så snäll! Vi behöver inte ha webbdesign i dag, för vi är klara. Eller jag är, "amelia med" Vi skulle ha omprov i MDK om en halvtimme, men fick just ett sms av sandra, vi ska ha det nästa vecka istället! :D:D HAPPPPYYY DAAAY!




HHAAHAH GAMMAL BILD PÅ MIG OCH MIN BABY :*

love you <3


Hon är världens bästa! Och snyggaste! Love you my friend :*

onsdag 29/4

FÅTT KANINUNGAR MED NU!! Usch snart ploppar de väll ut ungar ur mig med!! Nej usch!

Valborg imorgon. BOJKOTTAR det med Amelia. Vi kör på en mysig hemma kväll istället! :)

Prov imorgon. Borde lägga mig å läsa... GOD NATT!! :D

TISDAG 28/4

Skola som vanligt. Cykla och min cykel gick sönder på vägen! Snacka om lycka!!! Gabi kom och hämta den sen iallafall. Snäll som han är :) Så jag åkte bil med sandra å sami, snälla som de är så skjussa de hem mig så jag slapp gå i hela FEM minute hem xD

Ringde mormor, hon kom å hämta mig och hade Cina och Ebba med sig! :) Jag fick ett par nya skor. MAKE ME HAPPY! :D Kolla just efter dem på hemsidan, men hitta inte. Tar ett kort sen!

Amelia och jag kolla på Desperate houswifes hemma hos mig. Mys :)

MÅNDAG!

Teater som sagt! Sen blev de sturegatans, MAAT! Sen skola för att prata om teatern i några min, helt ovärt men men.. Åkte ner på stan, träffa Jessica. Vi köpte glass och åkte sedan hem till mig. Hon kolla på kissebebisarna!!

Sen kom Jossan. Sååå länge sedan!! Saknat henne som fan!!

Orkar inte skriva detaljer om min måndag! puss

GOD MORGON! :)


shuuuu

väldig händelserik och underbar dag. är för trött för att skriva bara. tell you tomorrow! puss

God morgon god morgon

Nu ska jag gå till carlforska! Vi ska få se en teater som esteterna i 3 an ska visa upp. En modern tolkning av Macbeth. Det roliga är att eftersom vabina är med i dne så skulle jag betala 100:- för å se den, men nu får vi se den gratis med skolan. PERFECT! :)

Jag och Amelia ska även gå hem från skolan i dag. RIKTIGT DUKTIGA!!





Söta små saker dethär! :) De har börjat öppna ögonen lite såg jag igår, ska kika in på dem nu! :)

god nigth

Nu ska jag sova! Tänkte bara berätta vad jag gjorde för kvällsmat, riktigt gott! Kebabspetten vi grilla igår stekte jag upp, sen hällde över omelett med färsk persilja, salt och peppar. Så sjukt gott!!

Nu väntar sängen tålmodigt! natti sötisar

boys boys oboy

Jag träffa Amelia vid konsum, vi köpte varsin marängswish (stavning där). Vi satt på en filt i gräset och bara mös!! :) Drog hem till mig sen och kolla på Linas kvällsbok, så jävla bra, men så jävla patetisk film!!



later

Nu ska jag ut med amelia! puss

hot hot hot

Fy fran höll på att dö nyss när jag var ut, i jeans, tshirt och skinnjacka! Nu ska jag dra på mig en klänning och gladiatorsandaler! Men först ska jag sitta inne och smaska lite hallonsorbet!


jummy

Åh va underbart gott det var med grillat!!! Grannen fråga om jag skulle ha en öl, heiniken så visst sa jag. Det var visst starköl, det var ju lite minfre gott ;p Men halva gick ner iallafall! Drog till pontus, spela kubb! Jag fick ner några sånna dära saker som man ska ha ner! hehe. Vi drog oss till ica, jag köpte hallonsorbet, så JÄVLA gott det är!! Men mättande!! Vi såg på en prinsessas dagbok, en film man aldrig tröttnar på!!

Nu har jag nästan nyss kommit hem, var tvungen att bädda rent min säng för äckliga kattjäveln spydde!!! :@ ska spy på henne imorgon!

små vs STORA snoppar

Min mamma håller på att bli galen på mig och mitt sexsnack! Skulle göra kebabspett (sån man gör med köttfärs), så jag satt och rulla de där till små "snoppar" sen kom jag på att jag kunde göra stora och enorma snoppar! Jag skratta så jag kikna av det, mamma var mindre road. Sen sa jag saker som - Jag gillar stora saker i munnen, eller - Ju större ju desto bättre. HAHA mamma är inte road av min humor just nu om man säger så.... Hon är avundsjuk bara för att hon inte får snopp längre... För isåfall hade hon tyckt det va väldigt roligt!


Nu ska vi strax börja grilla med grannarna, slänger in nå inlägg senare igen, och svarar på komentarer :)

Ingenting, först kom ingenting, sen kom ingenting, sen kom ingenting, men ingenting är inget inget inget

Det var inte länge jag stanna ute i solen! hehe. Baksmällan från igår har satt sinna spår...

Kolla i min exärna hårddisk häromdagen, då hitta jag lite sommriga bilder jag tog förra sommaren, så jag tänker lägga upp dem här nu! :):)


Klicka för att se dem större. Vissa av dem gömmer små myror

oh sunshine

Jag har just gjort mig en kopp kaffe, ska ut och sätta mig i solen och fortsätta läsa 14 år till salu! :)

saturday morning

Vakna av att helene nästan skriker EMELIE!!!! - Är du pigg ? Den frågan fick jag.. ööööh aa skit pigg!! 9 på morgonen... HAHA. Jag piggna till lite iaf! Så har hunnit käka frukost, duschat, vart ut med hunden och städat iordning här hemma. Nu ska jag åka å handla så allt finns hemma när mamma kommer. Då kan vi börja med grillningen direkt!! :D :D


Laters

friday nigth

Fredagen bestod av att åka till skolan å göra provet, åka å köpa min jacka, hem å fixa sen kom helene å vi drog till sandra. Sami var å hämta jessica, robert å putte. Sandra fick i uppgift att ha grillen klar till sami var tillbaka, å gissa vad? HON KLARA DET!! hehe. Öppna vinet direkt! HEHE. Kvällen bestod av grillande, supande och bli nedsupen av putte i ölspel! hehe. En lyckad kväll om jag får säga det själv! Helene har lite bilder från igår, får se om jag lyckas snå åt mig dem! :)

i dont give a fucking FUCK!



ÄLSKAR den här härliga bilden. Den ger sån sommarkännsla! Fast jag hatar att jag ser ut som en uppblåst KO! Men men inget man kan göra åt saken, rigth?




Klicka för å se större bilder! Det här är några av bilderna från när jag och amelia var ute i solen en dag här i veckan! :)

just have to tell you this!!

Jag ska köpa en skinnjacka i dag!! yaaay jag längtar sönder!

Plus att jag har idrottsprov i dag, omprovet. Lite mindre yaay på de men men..



LATER SWEETIES (K)

still sick

Usch är fortafarande sjuk. Orkar inte göra någonting :(

wäää

Mår så sjukt dåligt. svarar på kommentarerna imorgon. Ska sova nu så ja kan försöka ta mig till skolan imorgon! GODNATT!

Im sick...

Vakna imorse, skulle duscha innan skolan. Kände att den här dagen klarar jag verkligen inte av! Feber, hosta, snuva och ont i halsen. NEJTACK! Så jag stanna hemma. Gick till köket och gjorde någonting åt min kurrande mage, det blev the och 2 rostade mackor. På något sätt måste jag ha somnat medans jag åt. Mitt the var iskallt när jag vakna igen :(

Resten av dagen har jag legat i fotöljen/sängen och läst 14år till salu, en sann berättelse som utspelar sig här i västmanland, har kommit igenom nästan halva boken. Den är svår att lägga ifrån sig!

Mamma har vart till gabi på jobbet. Så när de kommer hem så har hon en kebabtallrik med sig hem till mig. HAPPY!!
Nu ska jag fortsätta läsa lite till! Och mysa med kissebebisarna som är 4 dagar i dag om jag har räknat rätt! :)

härlig dag

Okej de va såhär att jag var lite uttråkad, så jag åkte till rönnby och träffa amelia. Vi satt på en filt i gräset och lekte med kamera, såpbubblor och tändare! hehe så lättroad man kan va ibland! Sen gick vi hem till henne och åt lasagne som hennes mamma gjort helt själv, även plattorna! Så sjukt gott de va! Eller de lilla av smaken som jag kände! hehe. Drack "vuxen välling" dvs cappucino med daim! GOTT! Sandlådan (josefin) gick från bäckby till rönnby för att vara med oss! hehe hur orkar man!?! Vi gick hem till mig igen å titta på kissebebisarna och sen när Josefin skulle gå hem gick vi med typ till vallby. Fortsatte promenaden på rönnby å fy fan var helt slut!!

Väl hemma så gjorde jag inte mycket först jag skulle iväg igen, drog över till grannen 23 typ.  Haha jag älskar våra bråk! :D

Nu är jag hemma och har bortstat tänderna med shrek tandkräm!! Ska sova nu! skriver mer imorgon! hihi pussis

just have to say...

Jag älskar bloggen! Älskar att blogga, läsa andras bloggar, komentera och få komentarer! så underbart!! :D

min nya klänning



Jag älskar den!! :)

da da da dadadad daddaad

Amelia TVINGA mig att gå till skolan i dag och göra provet i mediekommunikation, men gissa vem som inte kom? Jo Amelia!! hehe men det är typ giltig frånvaro! Hon kunde helt enkelt inte komma!!! heheh..

Provet gick väll rätt bra, men hade inte pluggat ett skit så kunde bara svara på hälften av frågorna.. Aja blir omrov sen iaf...

Åkte till stan efter, skulle åka hem eftersom jag är sjuk! Men mamma skulle på stan och vi gick och åt china mat! Och medans jag vänta på min kära mor så gick jag in på gina, och gissa vad jag hitta? Joo en underbart söt klänning!! Jag köpte den! hehe ska se om jag kan hitta en bild på den sen! :)

På bussen så nös jag, å då bet jag mig själv i tungan! Det gjorde ont :(




reklamvarning!!!

Jag tjänar pengar via free-food.se och tycker att Du också ska ha samma möjlighet!
Klicka på nedanstående länk NU:
http://www.free-food.se/default.asp?Action=members_signup&memberIDX=65257
Om länken inte fungerar, kopiera eller skriv in den i Din webbläsare.
 
Hälsningar
Emelie
 
 
PS: Jag tjänar 10 kr om Du registrerar Dig som medlem. När Du har registrerat Dig kan Du också tjäna 10 kr per medlem som Du värvar!

statoil

Jag var just till statoil med min granne kim! :) Jag köpte en ramlösa, det känns så skönt å dricka kolsyra när det kittlas i halsen! hehe

bajs

Skönt å komma ut lite! Myser lite med kissebebisarna, det går inte att låta bli dem!

Precis när jag skrev bajs som rubrik skrev min vän ett sms till mig där det stod nu ska jag bajsa! hahah snacka om ödet! vill inte nämna nå namn håller det anonymt! ;)

walk

Nu kom mor min in. Jag ska gå ut med wilma vår hund! Ska väll skriva till amelia att hon ska komma ut, hon ville de för en stund sen men jag orka inte! hehe.


Skriver senare när jag vart ute på promenix!

grillkväll

Gick till sami för grillning på lördag kväll! Så jag sandra sami putte och simon grilla! De blev jävligt gott!! hihi. Amelia, frida och helmer kom lite senare med! först skulle jag inte dricka men hade med spriten för säkerhets skull. Och gissa vad? Jag söp! haha. Vi körde ölspel. Grogga på spriten sen blev det dricka öl! Första klunken var svår att få ner men sen blir det riktigt gott!

Det var en lugn men ändå livfull och trevlig kväll! Kom hem efter 1 tror jag, var hungrig så åt delikatoboll och cola... nyttigt!! hehe.

Satte på simpsons the movie, men däcka så fort huvudet landa på kudden!

bilden får tala för sig själv. Men alla förstår nog vad det är... :) 5 små.....


lördag 18/4

Lördagen bestod av förkylning!! hehe. Börja dagen med en dusch sen IKEA med mormor och kolla ut lite saker till mitt rum! Vi åkte med till mormor och var där några timmar! :) Alltid lika mysigt! Morfar var lat!! Jag fick en hundring av honom om jag damsög på nedervåningen så han slapp xD HAHA

Det hade kommit 4 kattungar på natten, och medans vi var iväg hade det kommit en 5e! åh de är såå söta! :)

Amelia kom hit och kolla på missarna och fick frågorna till provet som vi har på måndag!

Fixa iordning mig och drog sedan på grillfest!!! Skriver om den snart. Ska fixa lite här hemma nu!

puss så länge sötisar

fredag 17/4

Jag vakna med halsont, så det blev bil till skolan för min del! Fick reda på idrottsprovet, trodde jag skulle få minst VG på det, men gissa vad? Jag fick IG!! Jag blev ju aningen galen!! Hade de gett bättre instruktioner, tex skrivit att man var tvungen att ge flera svar osv så hade det gått så mycket bättre!

Senare när jag hade sovit lite middag åkte jag och köpte cigg och träffa Amelia. Vi åkte hem till mig och kolla på greace, ÄLSKAR FILMEN! Katten fick värkar, men det kom inga kisse bebisar, Amelia blev lite besviken.. hehe

Amelia åkte hem vid typ 23.50, jag och wilma gick med henne en bit :)

Hem och sova, trodde jag! Kim ringer (lite småfull) och vill att jag absolut ska komma ut och möta honom vid bussen. Så jag gick ut snacka lite med honom och så sen gick jag hem och sov! :)

im drunk

Jag vet att jag har dålig uppdatering i bloggen nu och inte godkänt/svarat poå kommentarerna. har haft fullt upp. Och nu är jag full så orkar inte. blir sängen nu hörs imorgon så berättar jag. pööös

living on ice cream

Min dag har bestått av att äta glass! Åt lite bacon pasta, det gick knappt ner... Nu när mamma och syster satt i köket och åt middag satt jag vid bordet och åt glass. Äningen avundsjuk syster kanske! heheh

Sov några timmar på eftermiddagen, är fortfarande helt död! Tror jag har feber. Det känns inge bra!! wäää. Nu ska jag återgå till lite städande/vilande...

sick

Vakna långt före klockan i dag. Låg i sängen och kallsvettades och hade svårt att svälja salivet. Tog vattenflaskan och drack lite vatten, var tvungen att kämpa för att kunan svälja det. Jag blir så ledsen,jag ska alltid bli sjuk! Men jag tar mig i kragen och åker till skolan ändå! Vi kanske får veta idrottsprovet i dag? yaaay! Nu ska jag börja fixa mig, det går inte fort för mig. Har ingen som hellst energi i kroppen, vet inte hur jag ska få det heller när jag inte kan äta nått... Vet iallafall att det blir buss för mig i dag!

just som news

Det blev lite rosa blommor! love it! :) Nu ska jag lägga mig å pressa tills jag somnar.

sov gott sötisar :*

wäääääääääää

Är trött, men ändå inte. Känns verkligen som att jag bara skulle ligga om jag la mig. kroppen är helt död, men huvudet lever loppan fortfarande. Så är meningslöst att lägga sig. Funderar på att ändra bakrunden lite i bloggen, nån blomma eller så.. Lite emelie stil! ;) hehe. Men min header är jag grymt nöjd med nu. Kan inte bli mer mig!

Nu ska jag väll kika lite i photoshop och se om de blir nå kul gjort...

....

väntar på amelia och frida!! tråååkiiiiiigt

the end soooon

Snart slutar jag! Då ska vi cykla hem och så ska jag handla åt mamma, och fixa lite innan Amelia och Frida komme och ser patrik 1.5 med mig (:

wäää

Nu vill jag verkligen bara sluta! längtar hem efter jaa allt som inte är skolan! usch är så sjukt skoltrött!!! fick ett sms av Amelia iaf, vi ska ta rast!!!!

....



Amelia vill du hem å gosa med bebis? :*

....

Nu ska jag ha webbdesin, de är nog de tråkigatse som finns!

Efter skolan ska Amelia komma hem till mig, vi ska se patrik 1.5! Sen ska vi gå till haga och hämta min gula älskade klänning som Amanda har lånat...


försov mig....

Jag försov mig i morse. Kom sent till skolan. Nu har jag samhäll! Skriver sen! :)

pussen

i forget

Jag har skrivit 13 inlägg i dag... Så det här blir mitt 14e. Galet mycket.... hihihihi

tieeeeeeerrdd

Det var kul att baka och snacka skit med grannen! :) Vi baka morotskaka och kokostoppar. nammiiiinaaamm!! 

Jag fick 'cocoa butter' av erica som min granne heter, det är en typ body butter för hela kroppen som tydligen är skit bra. Den är från afrika, ghana mer exakt. Den luktar gott och är verkar vara jätte bra! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och se andra halvan SATS. Ska möta amelia 7.40 imorgon bitti... >.< DÖDA MIG!!!! Wäää va jag hatar onsdagar, tidiga dagar över huvudtaget!! Men är iallafall bild och form, och det är väldigt kul!!

Min mobil krånglar så kan varken ta emot eller skicka sms, eller jo till vissa :s var tvungen att ringa upp min andra granne kim så han inte trodde jag dissa honom, för han skicka flera sms. Och som ja trodde hade han inte fått något av mina sms....

Juste spräckte 30 gränsen på läsare i dag! yaaaaay thats make my day! :)

GOD NIGTH CUTIES!

pheeeeww

Fyfan amelia kör helt slut på mig! Var nyss ute i spåret, vi gick i intervaller. 4 min skit snabbt/jogga 1 min gå normalt taltempo. Jobbigare än det låter! Vi höll på så i en halvtimme! usch usch usch! Men vill man vara fin får man lida pin!

Jag har skrivit onödigt många blogg inlägg i dag skulle jag tro? BUT I DONT GIVE A FUCK! För jag tycker om att skriva i bloggen! (:

Nu ska jag hjälpa grannen å baka till sin unge som fyller 3? på söndag, de ska bli skoj! :=)



smell ya later



BILDEN ÄR FRÅN FÖRRA SOMAREN I NORA MED BÄSTA PONTUS!

godbye for now

Nu ska jag ut på promenad med min kära Amelia! Det blir spåret som vanligt!

pussis

mmh kom just att tänka på en sak, gosis! mmmmmhhh. haha såg våran gosis i skolan i dag, stod brevid honom om jag ska då försöka hålla mig från att fnittra, men det går inte så jag och amelia kastar oss ut så inte hon med ska börja fnittra. hmm diskreta eller hur? ;)

when you grow up

Jahap då är man vuxen på riktigt! Har tagit bort mina nallar från sängen igår!!




Hejdå kära nalle och apa <3


Fast api min älskade apa från när jag var bebis får ligga kvar och vakta sängen om dagarna tills han åker ner på golvet! hehe

You spin my head right round, right round

I skolan i dag skrev jag min lilla barnbok på texten. Sen på multimedian skulle jag göra en uppgift med färgskiftningar och rörelse, så varför inte ett plan som flyger upp från molnen? Den vart grym enligt mig själv! ;D

Jag och Amelia cykla såklart, duktiga och fattiga som vi är! HEHE slösar hellre pengarna på roliga saker än buss till skolan när det tar cirkus 20 min att cykla, kommer hem fortare på cykeln än med bussen!!

Mitt hår är jätte fint i dag, mamma baka in en fläta som gick snett, jag förklara hur jag ville ha och mamma fick göra helt enkelt!

Gårdagens fläta som jag gjorde själv!    Dagens fläta som mamma gjorde!
Syns skillnaden? hehe

ouuups

Det blev yttligare en ny header :)
Den nya känsn lite bättre än den här under. eller?





inspiration?

Jag har svårt att komma på bilder till min saga........

Amelia lärde mig just hur man gör för att få större header, lättare än man tror... wää att de va så enkelt gör mig ledsen :( Fixar de nu tror jag. Kan ändå inte jobba just nu! Plus att jag har bättre ps i skolan ;D

textkomunikation

Jag har lektion nu, vi ska skriva en saga. Jag gör en barnbok om Olle och hans röda boll. Ska göra egna bilder till den med. Blir skojjjjj

ovärt?

Såg just att jag skrivit 3 inlägg på mindre än 10 min!! Kanske aningen ovärt? äsch! Nu hörs vi faktiskt senare sötisar

älska per gessles texter!!!

Jag tycker om när du tar på mig.
Jag tycker om när jag ser dig vid min sida
Jag tycker om när du finns hos mig.
Jag tror det aldig kan bli bättre än så här
För mig



Nästan borta vid kärleken
Vid ett moln av hägg
hon sa här skiljs vår väg
fingertoppar som rörde varann
va allt vi hann
innan hon försvann
På promenad genom stan

scuuuul

Nu har jag käkat juice och macka, nu ska jag göra mig klar för skolan! Har text lektion i IT center så kan säkert slänga in ett inlägg ;D pussis

crazy nigth

Min natt har varit helt GALEN med världens SJUKASTE dröm!

Den börja med att jag var i hallsta och gjorde någonting, vet ej varför ja var där. Men jag får för mig att jag ska gå till A och hämta grejer jag glömt där. Jag står utanför huset och tvekar, sen tänker jag vafan har jag att förlora! Så jag plingar på och öppnar gör madeleine fransman, och jag som först inte känner igen säger typ eeeeeh hej är A inne? Och till svar får jag nej han är ute, kom in sålänge. Snackar om allt med madeleine och hon säger att A är en idiot osv. Jag börjar packa ihop mina grejer, och då är helt plötsligt halva min släkt där och hjälper mig. När A kommer tillbaka får han damp och börjar förstöra saker, försöka slåss och går till barskåpet och hämtar sprit flaskan och klunkar det rent! Norpan, niklas, rikard, min morfar och anders får typ hålla fast honom inne i sovrummet så jag får packa klart snabbt. Han hade slitit sönder min favorit tröja! Medans männen håller fast och försöker lugna A så kommer de överrens om att skjussa in honom till ett behandlingshem för hans alkoholproblem. Han är helt galen på mig och skriker att allt är mitt fel.. Sen vakna jag....

Wää det var lite otäckt....... av fler anledningar....

oups i did it again!

HAHA Kanske inget att oupsa åt, jag har gjort om min header! :) Jag tycker den blev lite roligare än den innnan iallafall! Nu ska jag sussa skönt i min nybäddade säng

tralalalallaaa

Jag är glad!!! hihi

Jag ska faktiskt lägga mig i min nybäddade säng och sova nu :) Är skapligt trött!!

Har tröttnat lite på bloggen, är elaka komentarer hela tiden.. Men jag orkar inte ta åt mig, jag fortsäter med bloggen för mina vänner och de andra läsarna jag har dagligen!

Puss på er! :*

bed to sleep, new day tomorrow

Jag gick hem till Amelia sen var vi ut på promenix, gick spåret! Vi ska börja banta tillsammans "gå ner 4 kilo på 4 veckor" så promenaderna blor väll till power walk nu! hehe poor wilma som inte kommer kunna följa med hela tiden bara...

Var nyss med Kim, vi tralla runt i staden i hans bil.

Nu ska jag sova! Är skola imorgon igen...

Nattis!!



på promenad genom stan

Jag kände att jag behövde komma ut lite, så jag tänkte jag går en sväng sen till affären och handlar. Men medans jag är ute och går kommer jag på att jag glömde plånboken hemma. SMART EMELIE! Gick hem hämta den där rosa söta plånboken med mina pengar i och tog cykeln till affären. Skönt å komma ut lite iallafall!

Det är riktgt varmt och skönt så jag ska nog se om man kan få med sig kim ut en stund, men han är så laaaat!! Men jag ska slå på charmen nu och försöka få lite sällskap ute :)

Jag ska nog glo lite på kenny starfigther på youtube, så jävla skön snubbe!


wollibolli alla


patetiskt!

Värt att skriva massa olika namn när jag ser att det är från samma ip nummer! HAHAHA

i dont give a FUCK!

Hmm bloggandet har blivit lite kasst de senaste dagarna på grund av att jag har umgåtts med vänner och helt enkelt haft fullt upp! Jag har ett liv liksom =)

Igår var jag ute och åkte raggarbil. Kul kul..

Fick just se en väldigt elak komentar. Och jag vet att det inte är andreas som skrivit den, jag är inte dum i huvudet om du tror de!! Jag vet vem det är och att hon är så pass dum så hon tror ja ska gå på det.. Aja de gör jag iallafall inte din fega jävel! Det roliga är att jag inte tar åt mig. Jag bryr mig inte. Tycker det bara är så jävla löjligt!

Postat av: andreas
haha vart är du snygg nånstans då?
2009-04-12 @ 22:07:03

Jag kunde inte bry mig mindre! Var det jobbigt å anstränga sig för å hitta min blogg när jag lösenordsskydda min bilddagbok?


Till någonting väldigt mycket roligare, jag är glad! Men ack så trött jag är! Skulle bli å träffa kim typ nu, men frågan är om jag orkar...

Skriver god natt här vilket fall som hellst! :)



ransta

Jag åker till min amanda nu :) vet inte när jag kommer hem exakt. Men har mobilen i högsta hugg, som alltid! Får se om jag hinner slänga in ett litet inlägg ikväll hos amanda..

later losers :*

happy hour

Igår hade min blogg 23 besökare, det mesta under hela månaden. Okej är inte så mycket men det kändes bra annars brukar det ligga på 5-10 läsare/dag :)

Blev som sagt silk igår, dans all nigth long! Det finns en liten upphöjnad mitt på dansgolvet, en liten "scen" där stod jag och ellinor i början av kvällen och shaka loss. Sen dela vi den med massa killar! hehe. Happy hour hela kvällen med fri entre och billigare dricka. GILLAS!


Hatar bilder man inte är beredd på! hahah. ÄLSKAR min klänning iallafall :)



Och så upp igen! Här är jag, ellinor, erik och markus tror jag :) trevliga pojkar det där!



Flickorna jag spendera kvällen med =)

Kolla in silks hemsida för fler vimmelbilder!!

http://www.clubsilk.nu/vimmel/?showroom=true&album=2009-04-09%20SK%C4RTORSDAG

party all nigth long!

Hahah fyfaan va kul jag har haft! Dansat hela kvällen/natten. hur svettigt som hellst! Mycket dans med Erik, snäll typ de :) Såg vimmelbilderna. SKÄMMIGT! haha. Nu väntar den ljuvliga sängen :) pussis

SILK

Ikväll blir det silk med Amanda och Viccan! Ska blo skoj :) Jag känner mig grymt snygg och grymt taggad!! hehe. Ska se om jag kan slänga in en bild på min outfit. Beror på om mamma kan hjälpa med kameran, så svårt själv... puss så länge iallafall

100 inlägg

För att ha haft bloggen typ ett år så har jag inte använt den speciellt mycket.. Det här är iallafall mitt 100de inlägg :) Det firas med lite glass här på sidan om mig :) eller så är det efterätt? Åt nyss baconpasta. så himla gott! Så lite glass på det, innan man ska tillbaka och diska..

Jag lovar er nu igen att jag ska börja bli flitigare här i bloggen :)



Jag är så glad att våren äntligen är här! Även fast det kanske är lite mulet just nu....

lasyworm

Jag är så lat, ska gå och diska men jag orkar inte! känns som att det här blir ett sånt där tråkigt värdelöst blogginlägg, men ni gillar att läsa det bara för att det är jag som skrivit :)

PUSS OCH KRAM

9/4

Slänger in ett litet inlägg här nu! Jag har försökt vakna sen klockan 9, känner mig rellativt vaken så nu tänker jag dra på lite musik och börja fixa här hemma :) Allt för att göra mor glad ;D Jag är lite sugen på att göra om bloggen igen, har en liten vision i mitt huvud. Får se om photoshop kan göra det åt img ;)

Later cutiepies

onsdag

Vi vakna, åt frukost fixa oss och drog ner på stan. Jag gick till läkaren sen shoppa vi lite, för min del vart det en grå stickad kofta som är kort, typ som en bolero. När jag tänker efter så gck Helene och köpte en likadan sen, så den va snygg! HEHE. Träffa Amanda, hon fick sin födelsedagspresent :) Åt på tip top och då ringer mamma och säger att jag måste skynda mig hem, min moster Mie va hos oss med sin lilla bebis lovisa, slänger in en bild på sötnosen senare :)

Kvällen bestod av långpromenad på 2 timmar i regnet med Amelia! Och sen åkte jag och kim och hyrde film, va nån skräckis men den var mest äcklig bara. Det var mysig att ligga i sängen och ha 2 stora starka armar som höll om än hela filmen :)

nananaaaa

I tisdags kom mina vänner Amelia och Helene till mig, vi kolla på film å så:) Det sluta med att jag fick bestämma film för A&H kunde inte komma överrens om en! hehe. Vi gick med Amelia till ica där hennes syster hämta henne, sen gick jag och helene hem och kolla på hajen i 15 min sen sov ^^

....

Jag är med amelia. vi har bakat tigerkaka<3


what can i say?

Jag mår inte alls bättre. Vet inte vad jag kan eller ska göra.. Har telefontid med min läkare imorgon förmiddag, får väll se vad han säger.. Jag orkar verkligen inte med det här. Så jävla jobbigt!!

Amelia vill iallafall att jag ska gå ut och gå med henne ikväll, får se om jag orkar.. Jag vill orka!!

Jag vill baka, mamma har köpt hem baksaker, så blir nog lite bakande för min del med. Det är ju så väldans roligt!

Later suckers :*


för dom som bryr sig...

Jag var som sagt till läkaren nu, och de hitta inga fel på mig. Inte fysiskt iallafall! Hon trodde att det var typ panikångest och sa att jag skulle vänta på att det gick över av sig själv.. Aaamen tack liksom!



just a fast one

Det här blir ett snabbt inlägg, ska ut till bussen om 5 min, bättre å vänta lite än att missa den enligt mig! hehe. Ska iaf till oxbacken och till läkaren. Min smärta i hals och bröst känns inte alls bättre, snarare värre :/ Pontus min underbaring åker med mig, sen hämta gabi och skjussar hem oss! :) Så nu får jag snart reda på vad min extrema jävla smärta beror på...




when you cant breatht no more

Igår åkte sabina hem, jag hjälpte mamma å fixa hemma i förrådet osv. Amelia kom och vi åkte till öb och köpte godis! På kvällen kom emmapemma :) Vi käka från pizzerian, glodde på tv och jag slinga hennes hår. När vi vänta på att hon skulle bli hämtat så somna jag, men hon väckte mig innan hon åkte!

Hade haft tryck över bröstet och svårt att andas hela dagen. Blev ännu värre mot kvällen... I dag har jag legat i sängen fram till 4 då jag var tvungen att gå upp och klä på mig, för det skulle komma en med en kisse hit som ska bli påsatt av våran tiger! Hela dagen har vart en total pina! Känns rellativt bra när jag andas genom näsan, men måste kunna andas genom munnen. Det går inte att bara andas genom näsan ju.. Håller på¨att bli galen. Blir nog ett besök hos farbror doktorn.. Wäää.




första krogenrundan

Jag och Sabina skulle bara sätta oss på pictures å ta nått glas, men när vi väl kom dit var det fullt så de hade höjt åldersgränsen till 20 så var runt hela stan, antingen var vi för unga eller så var det för mycket fokl. Skulle ha blivit konrad men vi palla verkligen inte den långa kön som inte gick frammåt alls.. Vi sluta på gecco bar, där gick vi in å tog en varsin bacardi breeszer, sen köpte vi en varsin cider, det ända vi köpte under kvällen! hehe. Men sen kom det fram en kille och bjöd över oss till deras bord. Det var väldans trevligt! Jag och sabina gick upp på dansgolvet och dansa för fulla muggar! Satte oss med två snyggingar och snacka hur mycket som hellst! Sen kom deras flicvänner.... hahah... Blir nu inte det stället igen, var typ inte mycket folk!! Kom mer när nån snubbe kom å sjung..



studyday

Jag har varit lite dålig med uppdateringar, har iallafall idrottsprov imorgon så måste fortsätta plugga!! Amelia kommer nsart så ska vi STUDERA tillsammans :) Wiiie


Hon är min cutiepie <3


RSS 2.0