Sorry.........

Förlåt för dålig uppdatering under helgen.... men den har vart toppen så har inte haft tid :) Kan skriva om den senare måste plugga lite nu... Puss på er sötnosar :*

the evil dentist today

Jag var ut till skultuna, har kosntigt nog kvar min tandläkare där! Det gick väll bra... Var med kim medans jag vänta och vi gick runt i hela skultuna, ner till ån och gjorde sånt vi alltid gjorde när vi var små! Och jag hade de blommiga kilklackarna. Första dagen de användes. Hade lite ont i fötterna efteråt kan man ju säga...

Sak på marknaden med Amanda så ska hon sova över här.. Mysigt :) träffa Emelie & Viccan med tror jag..

Nu ska gå och dricka vatten för jag håller på att törsta ihjäl! haha

time to say godbye

Nu känne rjag att jag börjar bli lite tumsig. Dags att sova skulle jag gissa på! Måste bortsta tänderna VÄLDIGT noggrannt innan. Ska ju till tandläkaren imorgon! haha jag orkar inte att jag alltid blir super noga dagen innan och samma dag. Jag antar att alla blir det.. Eller?

I dag var vi på electra bio på culturen och såg nå filmer högskole elever gjort. Var väll bra å så.. MEN långtråkigt! Va faktiskt flera som somna! HAHA

Nej nu är det verkligen sängen som gäller här....

Puss på er alla söta läsare :)

Något gammalt något nytt. Något gammalt till något nytt!

Av en helt vanlig vit oversize tshirt har jag gjort en liknande som den jag köpt. Fast jag gjorde det på ryggen. Tror det kommer bli riktigt snyggt på fest! Och det är busenkelt att göra! Men var lite nervös innan för jag ÄLSKAR den där tshirten. Den är så skön! Nu är den snygg med! Så ska jag ha ett färgglatt linne under. Tror det blir riktigt grymt! :D


Mina nya skor!!! och en tshirt ;)

Tänkte slänga in bilder på mina nyaste skoinköp :)


Kilklackskor mer rosablommigt mönster :)

  
Jag vet att jag har såna bruna, men älskar de SÅ mycket att jag även behövde ett par svarta!


Orka inte klippa av bandet mellan! Tantskor enligt mamma.. Söta enligt mig!


De här har även tagit upp plats i min skohylla!!



Men vad kan jag säga? JAG ÄLSKAR SKOR!!! <3


Min nya tshirt! Har gjort en egen tolkning av den, men lägger in det i ett eget inlägg =)


Så ser den ut på ärmarna!

nu é de såhär!

Att jag tycker att ni ska bevaka mig via bloglovin! :) Självklart bevakar jag alla som bevakar mig :)




här sitter jag

Jag har en kopp the, har just lagat mina älsklingsjeans!! och just pratat med helene som hade migrän och ville ha någon att prata med när hon gick hem. Eftersom jag ändå var vaken så why not?

Vill shredda en tshirt!! så jävla snyggt. Träffa amelia för en stund sen, hon hade gjort en som var grymt snygg! Så hon ska få visa mig så kan jag prova mig fram :)

Jag skulle som sagt ta kort på min nya tshirt och bikiniöverdel.... INGA BATTERIER I KAMERAN!! Det gillas ej! Men när jag tänkte efter så har jag mer att visa upp, köpte 2 par skor och 3 par armband igår tror jag det var :)

Nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha till min tshirt imorgon, men när jeansen är fixade blir det nog dem! Eller jeansleggings men då måste jag ha ett linne under och det passar inte!! Gaah vet inte hur jag ska göra.. PUSS PÅ DET! Och puss på alla läsarer :*

tierd on schooooool

jag är trött!! Men måste fixa här hemma OCH plugga till prov imorgon... jag orkar inte med skolan!!!

Köpte för övrigt en söt vit bikinitop i dag. Och en grym vit tshirt! Slänger kanske in en bild på den sen =) Ska sätta lite fart här hemma så jag får sova någon gång!

hmm

Har ingen ork att blogga just nu!! Men kan berätta att jag fixat pontus bloggdesign! =)

http://bloggpontus.blogg.se/

Spana in den vettja ;) hihi

lördag = kalas!

Fick som sagt i förra inlägget väldigt lite sömn under natten!!  Skulle fixa här hemma till systers kalas! JOBBIGT! Efter kalaset så åkte jag hem till jessica! :) Kika in hennes lägenhet och så :) Vi käka korv m bröd, åt godis och såg film! :) Det avr riktigt mysigt, sen vid 23 så åkte vi hem till mig. Hon ville hälsa på sin missekiss som hon ska ha! :)

friday on blue moon bar! :)

Torsdagen spenderdes ut med pontus och 10000 till :) Man hörde festa hit och festa dit, jag tänkte KROGEN! Drog en chansning på att sabina ville ut på krogen, och tänka sig hon och cris hade planer på att dra till blue moon bar på after work, så jag följde med :)

Väl där träffa jag grannar och vänner, allt från min ålder till gamla! hehe. Rytterne röj spela, var riktigt kul! Det finns flera olika dansgolv där, gissa vilket jag dansa på? ALLA! hihi. Vi satt vid soffor och drack varsin cider när vi kommer på att sabina inte vågar bjuda över de 2 söta pojkarna som sitter en bit bort. Men skenet kan bedra, för de satte sig vid oss. Sabina våga! Vi dansa med dem hela kvällen och jag blev bjuden på öl!

Utan att nämna några namn, men en mådde väldigt dåligt av snus så vi drog därifrån vid 23 typ. Jag smsa sandra och åkte till peter på skiljebo, han hade fest igen. HAHA Galet kul måste jag ju säga! Orkar inte gå in på detaljer... Putte glömde sin mössa så han ringde mig och fråga om jag kunde ta med den. SJÄLVKLART gjorde jag det. Kim hämta oss vid 2, TACK OCH LOV! För jag fick höra av en annan kompis som åkte med den bussen att det var slagsmål och skit! Gick till putte och lämna mössan, blev kvar där till 5! Vi såg nån film och snacka hela natten!

Somna typ mellan 5-6 och blev väckt halv 9!!!

Finns det liv på andra planeter?

Jag var ute med min vän Amelia för några timmar sedan. Vi satt på en varsin sten i skogen och satt och diskutera om konstiga saker. Precis som vanligt! Vi kom in på ämnet finns det liv på andra planeter i vårat solsystem? Eller finns det liv i andra solsystem. Tänk på hur många solsystem det finns i universum, någonstans måste det finnas liv! Lever de som oss eller är de efter/före i utvecklingen? Ser de ut som oss kanske är den största frågan? Eller är det som utomjordingar på tecknad film? Frågan om liv på andra planeter har nog många svar, alla tror olika!

Vad tror du, finns det liv på andra planeter och i andra galaxer?



kitten babys



Kattungarna bara växer och växer... De är så otroligt söta! Gjorde en repris från förra kullen och fota i systers söta stol :)

SICK!

Jag har svinkoppor!! Måste bara berätta det! Känner mig så äcklig, det klias och svider hela tiden :( Hur mycket jag än duschar så känner jag mig smutsig och äcklig! USCH VAD VIDRIG JAG KÄNNER MIG!!!!





Slänger in en bild på kattungarna med sin mor och storebror från förra kullen :) Så sött :)



kaninungar!

Eftersom jag inte bloggat alls! så har jag nog missat att berätta att vi även har kaninungar! :) Jätte söta 5 små liv. Men en är missbildad, sen beter sig som de andra större och mer utvecklade ungarna, men ser fortfarande ut som ett litet foster. Mamma var tvungen att stödmata den för den höll på att dö. Så den är vårat lilla mirakel! Ska slänga in några bilder på ninisarna :)



Det här är lilla ET


Här är de andra, aningen större och hårigare om man säger så! Men ET äter morot och hö, precis som de stora!


En väldigt dålig bild, men såhär ser mamma kanin ut iallafall!


Kaninungar är ju såå söta! :)

party nigth!

Lördagen spenderades i hallsta hos mitt ex, vi drack kaffe, åt ballerina kex och snacka om allt och ingenting... Sedan när han skulle åka ibäg fick jag vänta i ca 45 min tills min syssling kom hem, skulle kolla på deras hus! Tobbe har blivit stor med vovve, villa volvo! haha han har allt det! och en sambo! hehe.. Han skulle sova i sin lägenhet den natten, så han skjussa hem mig!

Väl hemma var det bara snabbt bättra på sminket, packa ner vinet och sedan hoppa på bussen till skiljobo för PARTEY! Vi missade sista nattbussen, så vi försökte fixa skjuss, lättare sagt än gjort! Robert sa iallafall att vi fick sova kvar hos honom då, och han inte bodde så långt därifrån... MEN han hade noll koll tror jag. För han bodde på vixäng! haha. Efter en nattlig promenad var det skönt att få ligga i en säng och sova. Fick ca 2 timmars sömn men anyway!

Kom hem 11 i dag, gick och la mig, sov mellan 12-4 sen 4-6 vakna till ca 10 min mellan där :p Har käkat pannkakor och gått ut med Amelia, sedan käkat pizza. Nu mår jag lite bra, men känner mig fortfarande bakis som fan!!! wäää

Ska lägga mig i min sköna säng och sova nu! PUSSSSS

almost a veek ago

Nu var det nästan en vecka sedan jag blogga. Vet inte varför. Har gjort massor, dvs haft massor att blogga om. MEN jag har helt enkelt inte haft någon ork.......................

RSS 2.0