vila i frid älskade tiger<3


våldtäktsskydd?

Sitter och läser på aftonbladet.se och såg någonting som nästan fick mig att tapppa hakan. En kondom som ska skada mannen. Man sätter in den som en vanlig tampong och när våldtäktsmannen ska trycka in siin lilla snopp får han krokar i den! Rätt smart faktiskt! MEN jag tänker såhär, ska man gå med den dygnet runt då? Det lär ju inte vara hygieniskt att avnända samma i en längre tid?

Den har tydligen funnits i tre år men de har skjutit upp lanseringen. Nu planeras den att säljas i sydafrika där många våldtäkter äger rum. En annan tanke är då om dom kommer ha råd att köpa den? Med tanke på ekonomin där...



Bilden är lånad från aftonbladet.se

kent

Sitter halvt död i skolan just nu och dricker svartvinbärste. MUMS! Lyssnar på kents nya låt, töntarna. Så grymt jävla bra!! Älskar att de använt "töntar" på riktigt i videon. Såna som går eller gått särgymnasie och blivit utsatta av de "coola". Tycker det är bra att även de ska få en chans att synas, på ett annat sätt än som "töntar"

Lyssna på den, det är verkligen värt det!

>

feverbaby

Vakna 6 imorse när mamma väckte mig. Hade skyhög feber, låg och svettades som en gris samtidigt som jag frös. Hemskt! Men nu är jag i skolan iallafall för vi ska prova studentmössan i dag! yaay!! Nu sak jag träffa min fina flickor och ta en cigg. LATER

släpp ut mig


mår som man förtjänar dagen efter....

Det blev silk igår med Sabina, Pontus, Amanda, Amanda och Viccan! Behöver nog inte säga så mycket mer än att det var GRYMT ROLIGT! Blev nattmat på subway sen hem och sova!!! hihih nu är man barnvakt åt grannens ungar. De 2 stora barnen klarar sig sjulv och den minsta är klistrad vid mig och pratar nonstop. hehe va söt han är :) Nu ska han och jag spela spel! hihi får väl se hur det går....

Jag kan nu andas ut. För tillfället....

Det blev vetrinären ganska aktut med tiger. Hade vi väntat tills imorgon bara hade inte Tiger funnits kvar med oss...  Tiger fick sövas, jag bröt ihop när jag såg honom somna in. Det såg så hemskt ut.. Sedan tömde de ut hans urinblåsa.. Så han kommer ha J*****T ont nu. Men han har fått medicin för att inte få infektion plus smärtstillande. Sen ska han käka specialfoder resten av sitt liv för att förebygga nya stenar... 200:-/påse men det är ju helt klart värt för att ha honom vid liv! Han har börjat vakna till nu.. Han är i mitt rum och han ska få sova inne hos mig i natt så han slipper de andra missarna. Det finns risk för att han kommer ha svårt att hålla tätt, så har tagit ut alla filtar och kuddar jag inte sover med. Sen får man helt enkelt tvätta och skura om det skulle hända någon olycka.

Usch jag mår verkligen dåligt när såna här saker händer. Det är så hemskt. Men han mår bra, eller så bra man kan i hans sits... Kan hända att vi behöver åka upp med honom igen och töma.. Får se hur det går. Bambi kasta sig iallafall över honom och tvätta och kolla hur det var med honom när vi kom hem. Fast hon pyssla med honom innan vi åkte med. Föfan va underbara katter vi har!!!!!!

Tiger min älskade Tiger

Måste åka till vetrinären ganska akut med våran Tiger.. Han har så ont och bara ligger. Vetrinären sa att det var viktigt att åka upp direkt annars finns det risk att han inte klarar sig :'( Halv 8 har vi tid där iaf!!

stackars syster

Jag tycker synd om min syster, hon har stukat foten. Ska åka med henne till doktorn!!

to be or not to be

Ibland saknar jag min lugg.....





Man bara måste älska denna sång! :)


måndag och lektion

Sitter och har textkommunikation och ska skriva om en film. Hur enkelt som hellst men ändå har jag ingen ork eller lust att göra det. Det går bara inte att veta vad jag ska skriva... haha fan va värdelöst..... Nu känner jag fr en rast... ska se om jag får med mig Amelia :)

Blir till gammelmormor och handla sen. SLutar 11 så är ingen lång dag :)

kiss my ass!

Jag tycker verkligen att det är kul när människor tror att de är helt anonyma på internet. För det är man verkligen inte, långt ifrån faktiskt! Men men jag orkar inte lägag ner tid och energi på att bråka. Bättre att bara säga såhär, skriver du någonting mer väntar en anmälan hos polisen! PUSS:)

Pimpa mina kläder....

Det blev Eskilstuna och monki med Amelia i fredag. Vi båda kom hem med 2 tröjor därifrån. Jag lägger upp bild på mina senare!

Väl hemma fick jag för mig att pimpa kläder. Så en tshirt har fått en reäl klor och ättiks behandling! Lägger även upp bild på det!

Sen har jag tagit ett blått linne och lindat gummisnoddar runt lite hur som hells sen lagt i klor i några dagar. jävligt snyggt blev det. Tvättar linnet nu så klorlukten försvinner! hehe.

Hmm blev en impulsgrej att dra på fest i fredags. Min mobil ringde och det stod peter, men visade sig vara sami som sa att jag skulle komma till peter. Sure tänkte jag har inge bättre för mig.. Träffa massa roliga människor, både som man kände sen innan och som man lärde känna.. Efterfesten... ja vad kan man säga.. Jag fick åka taxi hem iallafall! HAHA Robert ville så gärna att jag skulle med så han erbjöd sig att betala taxi åt mig, och han höll sitt ord! Så tack! :) var väl hemma typ 5 på morgonen skulle jag gissa på....  Men hade kul som fan!!

Nu ska jag se om tvättmaskinen är klar så jag kan tvätta nytt... Puss så länge!

patetiska kommentarer från patetiska människor+ mina svar :)

Eftersom du skriver anonymt kan jag ju tyvärr inte svara på dina fina kommentarer så jag gör det såhär istället eftersom du ändå är besatt av att läsa min blogg varje dag :)

Anonym om living in a dårhus?:

kastrera kattjävlarna! hur många stackars katter har ni satt till världen igentligen? det finns väl nog med hemlösa katter så det både räcker och blir över! sluta upp med eran "uppfödning"!!

Denna kommentar är inte godkänd. IP: 83.233.121.101     02 Oktober, 13:13     

Svar: Du är den ända som tycker så. Folk betalar oss för att få para sina honor med våran hane för att han är så vacker. Det ringer fler än vad det finns katter och vill ha en när vi har kull. Så du behöver absolut inte oroa dig över att de ska bli hemlösa :)




Anonym om PATETISKA MÄNNISKOR!!:

jag hatar dig som inte kan tycka och tänka någonting själv sen inte ens kunna stå för vem du hänger ut såhär på din blogg, för oavsett om det är du eller någon annan som skrev inlägget så vet du väl att det är du som är ansvarig?! Väx upp!!

Denna kommentar är inte godkänd. IP: 83.233.121.101     01 Oktober, 19:56    

Svar: Ja du visar ju inte heller vem du är och kan stå för dina kommentarer så kom inte och säg någonting till mig. Det inlägget var ändå inte till en person, det var till alla som beter sig så. Och tog du åt dig så kan jag inte göra någonting åt det. Då kanske du måste ändra din livsstil :)

Anonym om PATETISKA MÄNNISKOR!!:

hatar du dej själv?

Denna kommentar är inte godkänd. IP: 85.226.11.84     30 September, 20:01

Svar: Varför skulle jag hata mig själv bara för att du gör det?? Sorgligt...

RSS 2.0