bowl

Ikväll blir det bowling med roliga människor :):) Och lite öldrickande ska det med bli, så jag måste se till att äta ordentligt i dag! hihi

reise, reise

Jag ligger i ett skumbad och ttänker på hur NI förändrat mitt liv. Jag kan inte sätta fingret på om det är possitivt eller negativt, vet dock att det gjort mig starkare, klokare, till en bättre människa helt enkelt. Jag kan tyvärr inte säga att jag aldrig kommer göra om samma misstag, för det misstaget har jag gjort så många gånger att jag tappat räkningen. Men jag vet nu när det är dags att släppa taget.




god natt


sleeping beauty

Jag är galet slut... Har fått i mig några pizzabitar i dag. wohow det mesta på en hela dag under hela veckan skulle jag gissa på. Nu ska jag hjälpa systeryster med matten, hahahah notera att JAG ska hjälpa henne med matten! Undrar hur det här slutar.... Sen ska jag ha en date med musse, min säng och babylaptop!


Mew är öronorgasm!

mommy where did babies came from?

Ucsh mår ännu sämre nu när mamma börjar spekulera i mitt illamående och förkorade matlust....  Blir att ringa läkaren imorgon.. IGEN.. Känns verkligen som att jag är där hela tiden! Men men har inte mycket till val, måste kolla upp smärtan i bröstet igen eftersom det inte är alls bättre... usch usch... Nu ska jag lyssna lite till på bra musik sen lägga mig i sängen och kolla på film! Får se om man vaknar av spykänsla i natt med eller om man faktiskt får sova... Fan vad jag ältar mig själv nu, men jag tycker faktiskt synd om mig själv för jag lider verkligen nu!


En BRA låt att lyssna på tlls vi hörs igen!


fettisdagen

Mitt svar på det? BLÄÄ FÖR SEMLOR! Det går om det är vaniljsemla, men inte första alternativet om man är på café. Kladdkaka däremot..... yummers!

RSS 2.0