dagens bästa

Låt, special needs med placebo




musik in my herat

och ja heart är felstavat, med flit!

Amelia fick låna hem mitt usb minne, så nu har jag alla KENTs album! yaay!! plus lite annan rolig musik.

Jag sitter nu med en kopp kaffe på brynolf och ska plugga lite. Är så avkopplande att sitta där och plugga av någon konstig anledning...

Nu ska jag snacka lite skit med sabina sen bearbeta min novell som jag ska lämna in imorgon :)

 

Skriver säkert senare:)


tierd

Är man nå skoltrött då? JAJAMEN! nu är jag typ klar med en kärleksnovell, finjusterar det sista imorgon på den, ska se om jag orkar göra nå mer skolarbete ikväll. Känner mig lite hungrig, ska nog ta ett glas mjölk hihih.

Projektarbete direkt imorgon bitti, då jävlar ska naglar fixas. skoj skoj (:

Jag saknar en söt gullig underbar pojke. Hoppas jag får träffa honom snart :)



töntarna


Ja jag vet att jag la upp den här videon för inte så länge sedan, men jag kan verkligen inte sluta älska låten!




att skriva

Jag har massor att göra på en vecka nu i textkommunikation B... Varför ska det vara så svårt att komma igång? Ingen inspiriation finns just nu.. Jag har fått veta i dag att jag kommer får ta studenten med mina vänner, men nästa termin måste jag tenta upp vissa kurser för att kuna få ett slutbetyg. SKJUT MIG!


skillnaden mellan dröm och verklighet

När man har svårt att skilja livet från drömmarna är det kanske inte så bra. När man inte vet om det man minns faktistk har hänt eller om det bara var en underbar dröm. Jag kanske drömmer på dagarna? Tyvärr är dom flesta drömmarna mardrömmar som man inte vill drömma..

Jag har så mycket känslor i min kropp och i mitt huvud just nu. Jag vet inte hur jag mår, hur jag känner och om jag verkligen lever. Jag känner att vissa dagar går jag bara på autopilot, bara gör det jag tror att jag ska göra och kanske det jag borde göra. Sen vettefan hur det slutar med allt. Jag kanske vaknar upp och inser att det var en lycklig dröm som ändå gjorde mig ledsen. Eller så stannar jag kvar och inser att detta faktiskt är verkligheten! Fan jag hatar att känna mig såhär jävla splittrad..... Instängd i sin egen kropp.... Fan....


kommer inte på någon bra rubrik så att säga...

Amelia tyckte att jag skulle skriva tjaa snygging. Men jag tycker inte att det var en så speciell rolig rubrik...

Igår vakna jga med feber.. Så blev hemma från skolan! Gick och la mig vid 8 men låg vaken och kolla på tv, somna direkt efter PARADISE HOTEL!!!


Sov kanske inte så jätte bra i natt men men vad kan man göra.. Nu blir det GRAF!!! ÄNTLIGEN!!!

världens mäktgaste djur?

Jag tror att giraffen är världens mäktigaste och ståtligaste djur. Dom går så elegant, med huvudet högt. Dom måste vara djurvärldens modeller. Dom har detsutom glimten i ögat. Så otroliggt vackra!



RSS 2.0