Dan före doppardan

Sommaren bara försvann och nu är det dan före doppardan, dvs, dan innan julafton!!



Imorgon är det julafton, det är verkligen bara en natt sen får man öppna julklappar! Nog för att jag har blivit äldre, men julen kommer alltid vara världens bästa högtid. Jag vill ha traditionerna, paketen, maten, kalles, familjen bara den här mysiga känslan. Jag har alltid haft svårt att sova natten innan jul, och jag antar att det är samma sak i år.. Så har gaddat upp mig med en bok av Tamara McKinley, drömmarnas land heter den.   

God Jul alla!



Jag måste även passa på och tacka min älskade mormor för pengarna till mina uggs, min julklänning och lite annat smått&gott till garderoben
:) jag hade inte klarat mig utan min underbara mormor (som vissa tycker skämmer bort mig) men hon är bara snäll =)


Måste även berätta att min katt är världens bästa pappa till sina kattungar! som förövrigt är överallt och ingenstans..

Världens skönaste helg

Helgen började med fredag, avslutning på skolan! Vart att följa med helene till stan och köpa jacka sen åkte vi hem till henne och kolla på våra bästa år! Sen tog vi bussen till hallstahammars "centrum"  gick till Andreas och lämmna min väska sen tillbaka till centrum. gick i massa affärer och jag hittade världens snyggaste björn borg skor, och gissa vad? DE VAR ROSA! :D men kosta dock 600:- för mycket för att jag ska ha råd me dem nu..
Gick hem till älskling och la mig i soffan och sov! hehe. vakna och gick in i köket å börja diska för att älskling är så lat (a) medans jag diska ringde han och sa att han skulle bjuda på china mat, jag vart väldigt lycklig! det va väldigt gott! Hem å gjorde knäck xD sen duscha och sova!

Efter fredag kommer lördag, vakna 9 och kädde på oss för att åka till sura, hem till andreas mamma. Vi fick frukost sen skulle andreas fixa hos grannen, och jag skulle med hans mamma ut och rida. Så härligt!  Skritta, trava, galloppera och tölta. Man känner sig så fri på hästryggen, Dreja (vet inte hur hans namn stavas) var mycket snällare i dag, jag fick sitta kvar på ryggen hela turen, hehe. Väl hemma så kom niklas över för "sup och spelkväll" som uppskattas mer av killarna än mig, men jag var grymt bra på megaman! haha  norpan skulle ha kommit men icke. Jag gjorde världens godaste grogg å dricka på iaf. Somna i andreas famn när det var hög musik på!?! Fattar inte hur jag lyckas men det gör jag iallafall.

Sist men inte minst söndag, riktig jävla lat och mys dag. UNDERBART :*

Nu är det måndag, och jag har jullov men ändå är jagvaken nu! Jag ska åka hem med 9 bussen för att jag ska städa hemma. Jippie

 

RSS 2.0