malmö




Jag åker till malmö med nya jobbet i helgen, 606 km resa och måååånga timmar med tåg xD men ska bli grymt kul :D


work

Juste, har nog glömt att berätta att jag fått jobb igen? :D Ska dit och skriva på anställningsavtal i dag klockan 12 :D Börjar utbildningen nästa tisdag :D Åhhh vad det känns underbart!!!!!!!

Ska bo själv hela helgen i Emmas lägenhet för jag ska vara kattvakt, såååååå underbart :)

eeeeeuuuw

Åt precis en kycklingsallad från pizzerian, fast jag fick en larvsallad snarare! Så fucking jävla vidrigt! Vill spy men kan inte :(

money money money, it must be funny

Kolla precis upp lite här u, fått en del pengar på kontot i dag, får för en dag imorgon sen resten på fredag. SKÖNT! trodde nästan att jag skulle bli utan här....


Är lite sugen på att plocka fram julpynt. Har såna 7jävla julkänslor!!!! Kanske bara en liten ljusstake till fönstret, eller lite småtomtar ^^



Borde skicka en lista till tomten snart, så han hinner säga åt nissarna att göra allt till jul, är ju ändå exakt en månad kvar bara....

wierd?

Seriöst killar! Man kan inte sluta höra av sig sen en månad senare skriva "hej hej gör du da". Får man något svar då tro? NEJ! Tror ni att man blir glad att just Du hörde av sig? NEEJ! Fatta du inte piken när jag tog bort dig från facebook? NEJ! Kommer du att få ett svar på det här smset? NEJNEJNEJNEJ!!!

Get out of my life! Jag valde att lämna dig då du behanla mig som en jävla dörrmatta! Jag valde att inte svara längre, och det gjorde jag ett ex antal gånger, men nu räcker det. Är trött på att bli behandlad som skit hela tiden! Är så mycket lyckligare utan dig. Idiot


once I loved you, but it's over now


dagens andra skämt 24/11

Tonårsdotternkom hem till sin mor och berättade att hon är gravid. Mamman blev förskräckt o arg. MEN hur kunde det gå till? frågade hon strängt sin dotter.... Det var ett skolprojekt om livets mirakel svarade dottern.Men vem är pappan? undrar mamman. Jag vet inte svarardottern, det var ett grupparbete.


dagens skämt 24/11

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder och lekte med sin "apa", Snövit levde ihop med 7 män, den slampan, Pippi jagades av soc och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit!


God morgon!

Slänger in en bild på en dunderbra frukost! Kan tillägga LITE havregröt med :)





hemmaspa







Bilderna säger väl allt? myyys! Min kropp är som en babys nu! GODNATT

oooh

Jag sitter hemma i mitt kök med Sabina, med alla missarna! :) Gör nog så att jag slänger in ett bättre blogginlägg sen :)


Barbies?

Kryssning 2010 jag och sabina!

Dagens lunch 23/11

Okej dagens lunch består av en blandning av chili con carne och köttfärsgryta! Man steker köttfärs sen har i bönor, krossade tomater (buljong om man vill det)Kryddar. Har i de grönsaker man vill ha i, mamma hade paprika, majs, champinjoner och purjolök. Sen i med en LÄTT matlagningsgrädde (ev en skvätt mjölk) Avsluta med vitlök. Smaka av med kryddor. Jag hade i lite extra chili, cayene, allround och lite mer vitlök! Så går det när jag får ta över maten :) :) :) Uppdaterar med en bild sen!!

Dagens skämt 23/11

 



Jag hade lärt min man att göra sin del av hushållsarbetet och nu stod han i tvättrummet och ville tvätta sin t-shirt.
Han  hade varit därute i cirka två sekunder då han ropade: "Vilket program ska
jag använda?""Det beror på" svarade jag, "vad står det på t-shirten?"
"Manchester United" svarade han.Och så säger de att blondiner är
dumma...

monday??!?!?!?!?

Shiiiet var BOMBSÄKER på att det var tisdag i dag och att jag skulle se desperate houswifes..... Har vart riktigt virrig i dag... ILLA! Nu har jag städat ur ena av ina garderober, fan vad duktig jag är. GODNATT

wash and cash

Har tvättstuga, ska dit och hämta det sista med mami snart, sen fixa en fruktsallad eller nått att äta till kvällsmat. Är grymt hungrig just nu!!

Sen klockan 9 blire desperate :D

JaySmith

Jag är helt bombsäker på att Jay vinner! Det vore nästan stört annars! Den rösten, WOW! Jag blir verkligen helt knäsvag! Och det har absolut ingenting med utseende som det brukar kunna göra, för jag tycker inte att han alls är snygg, men GRYYM!! Olle däremot är snygg.... Men Jay är bättre :)


http://apps.facebook.com/vemvinneridol/?idol_ref=1480235728



Dagens lunch

 Bilden lånad från tasteline.com

Detta är min dagens lunch! Kycklingsoppa med nudlar! 

Jag gjorde såhär:

skar kyckligfile i småbitar, smälte smör i en kastrull och lät kycklingen stekas i kastrullen, EJ stekpanna!
Skar purjolök, paprika och champinjoner och lät det fräsa de sista minutrerna innan jag hällde på vatten och buljong, hade bara köttbuljong hemma men det fungerade utmärkt! Hade även i någon tsk soya. Lät soppan stå och puttra lite sen hade jag i äggnudlar, ca 4 min senare så voila :D
Kryddade med cayene, allround och paprikakrydda sen en pressad vitlök på det!

Riktigt gott blev det! Gjorde även vegetarisk soppa till min syster som totalvägrar att äta djur! Same shit utan kycklingen!

Hahah hoppas att någon vågar prova denna goda soppa, jag ska äte den i dag igen till lunchen om ca 20 min :)

... och så kom polly

Tv3 visade en film igår som heter "och så kom polly" Har sett den förr, men var ett bra tag sen så det var kul. Riktigt bra film med kärlek, svek och humor! Jag vet inte om ni vill att jag skriver vad filmen handlar om, eller om det räcker med att jag säger att den är bra så får ni se själva? Som sagt så är den riktigt bra! Sen att jenifer aniston var med gjorde ju saken bara bättre! Älskar henne som skådespelerska!


Lägger även in en på den absolut roligaste scenen :D

sunday

Okej jag har inte äns vart på jobbcentrum i en timme och jagär redan rastlös! Man skulle kunna tro att jag har adhd, men icke sa nicke! Jag hoppas på en sak i dag, hoppashoppashoppas!

Igår var jag till gymet en liten och då menar jag liten stund, 15 min på löpbandet i powerwalk-takt, sen 5 min crosstraining sen var jag död, bakfyllan sätter sina spår... Då tog jag bussen hem! (bara för att konstatera så är det 2 hållplatser emellan) haha. Tog en kall dusch, smorde in hela kroppen med body butter från the bodyshop med raspberry :) Den är så underbar! Men den verkar ha utgått? :( sen föna och platta håret, kände mig så JÄVLA FRÄSCH efter det! Kika på en film men den ska få ett eget inlägg sen! hihi

one nigth out

Skippa dieten totalt igår och drack alkohol i stora mängder! haha lite mer än en kvarting sprit, 3 lakrits shots och 2 cider. Allt jag kommer ihåg iaf ;) haha nejdå så illa var det inte! Vi satt först hemma hos pontus, vi var 8 pers då, sen drog vi ner till pitchers och träffa massa folk, men var sockat med folk där så vi drog till the sportsbar (riktigt nice, inte hög musik så man kunde socialisera) :) Men dom jävlarna stängde ju 00.00 så det var bara att dra tillbaka till pitchers och var där till 02 då dom stängde...

Kom hem till min väldigt mysiga katt som attakera mig med kärlek, låg och smsa ett tag sen somna jag med mobileni handen >.<

Vakna av att min katt puffa på mig och bet mig i handen för att hon ville gå ut från mitt rum, haha :D

Är grymt seg, men inte direkt bakis :)

random bilder


Allhelgona



Frostigt tak


Min fina katt


Min fina guddotter och jag <3

juste

Såg en artikel i vlt.se om kissie, hon kom till västerås för att vara dj på silk. Hon möttes av ett 70tal som kasta ägg på henne? Ärligt talat? GROW UP! Jag är verkligen inte hennes största fan, men inte fan kastar jag ägg på henne för det? Vad gör jag istället? Jo jag skiter i att vara på stationen när hon ankommer, skiter i att gå in på silk där hon ska vara. Skiter i att läsa hennes blogg (okej ibland måste man kika lite, men ingen vana jag har). Hon trakasserar inte MIG så varför ska jag trakassera HENNE? Visst det finns folk till allt (uppenbarligen) men någon gräns, självkänsla eller eget liv borde man ha!

http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.1016104-kandisbloggare-utsatt-for-aggattack

Såg även att en buss blivit beskjuten bla, ja allt händer i mellanstora västerås!!

hp

Har haft lika många besökare på bloggen i dag, eller ja igår! som jag hadde i förrgår när jag var jätteaktiv! och jag har inte haft ett ända inlägg :D WOHOW thats skills, eller så tycker folk att det jag skriver är intressant av någon konstig anledning??? haha.

Anyway så har jag precis sett harry potter och dödsrelikerna nyss, och ja vad ska man säga liksom mer än att det var grymt! men min ormskräck gillade inte en scen.... HEHE. Någon annan som sett filmen ? Vad tyckte ni???

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för lite motion! Sen kalasa för en 3åring sen partaja för att livet är underbart och att jag känner för att festa helt enkelt!

Puss&kram skumbanan

pump it up

I dag så är dagen som vanligt till en början, sitter på jobbcentrum.... Sen klockan 14.00 har jag tid hos sjukgymnasten, efter det träffa upp min babe sabina. Vi ska dra till gymmet och köra stenhårt! Blir tredje dagen för mig den här veckan, fan vad jag är duktig! Hoppas att hon är lika taggad som mig i dag! Jag sitter och taggar med metallica i öronen :)

Jag längtar väldigt mycket till helgen nu, imorgon ska vi se harry potter och dödsrelikerna! iiiiih vad spännande ;D


Lägger självklart upp en trailer!


På lördag ska vi till pitchers, med roligt folk. Kan inte bli bättre! :D och söndag fira lillskruttan min som fyllde hela 3 år igår :)  
tänk att den här lilla flickan har blivit såååå stor :)

yesterday

Igår när jag kom hem så fixa jag lite i tvättstugan, gjorde en matlåda till i dag och sen åkte jag och träffa min bästa kim. Vi laga middag, kycklig med mosarellasallad (rikigt gott faktiskt). Sen kolla vi på antagligen världens fulaste film!!



Blir en trailer på den!

När jag kom hem mosa jag in de torra kläderna i garderoben sen läste lite i min nya bok om mordgåtor ;) sen sov jag som ett litet barn!

niiiice

Okej, har hittat en sida som verkar jävligt grym för att få fler besökare! 
http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=emelief

Man går in och kollar på 3 bloggar, och då kommer 2 andra att kolla på din blogg! Prova du med, tar inte äns 1 min att bli medlem :)

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=emelief


sorry

jag vet att jag inte uppdatert, eller svarat på kommentarer, har vart sjuk, vart upptagen och allmänt trött!  Men nu kör vi ;D

mordgåtor

"När en känd person dör en dramatisk eller för tidig död händer det ofta att spekulationer av skilda slag kommer igång."

Har precis köpt en bok på myrorna, Historiens sörsta MORDGÅTOR. Ska bli riktigt kul och spännande att läsa! Och jag vet vilken jag kommer börja med, En gudinnas död - Marilyn Monroe skriven av Lars Ulwencreutz. Jag kan inte förstå hur man kan döda världens vackraste människa! Jag berättar om det stod någonting viktigt och läsvärt!






From paris whit love

GRYMT bra film! Rekomenderas starkt! Travoltas BÄSTA roll efter greace!!

Okej en bild säger mer än 1000 ord, och ni får även med en trailer här. SE DEN SÄGER JAG BARA!





silens! I KILL YOU!

Kvällen har bestått av tacos, trevligt sällskap och film! Nu sitter jag i sängen med mina lila underbara sköna velourbyxor och dricker ett glas med mjölk ^^

Har hittat min kamerasladd, men det står att det blir för mycket ström... eeeh okej? Så halloweenbilderna kommer inte ikväll som jag hade tänkt..... JÄVLA SKIT KAMERA! Hade jag inte haft så betydelsefullabilder i den hade den fått sig en flygtur eller kanske simmat i mälaren :)




Någon som tror mig att jag har det mysigt varje natt?? :D

...

JAG ÄR ARG! IRRITERAD! PÅ ALLMÄNT DÅLIGT HUMÖR!!!!


eeeuuuw

Alltså är det bara jag eller är det grymt äckligt att ha samma kläder på sig flera dagar på rad? Okej om det var två dagar, sen någonting annat sen samma igen osv.. Visst jeans och typ tjocktröjor kan man ha flera dagar, bara man vädrar... Men på jobbcentrum verkar det inte vara någon som bryr sig, en tjej har haft samma stickade tröja VARJE dag hela veckan, även i dag... Skulle inte vilja sitta bredvid henne, det lär ju inte lukta så frächt... Sen en annan som haft samma tshirt i jag vet inte hur många dagar... Min fråga är, duschar de aldrig? För man vill ju inte ta på sig skitiga/använda kläder när man är nyduschad?

Okej lite skitsnack bakom ryggen på folk här nu, men vad är oddsen att dom40plusarna skulle få för sig att läsa bloggar och ta sig till min lilla? ^^

just lose it

Frukost + musik = bästa sättet att vakna




Pink är så underbar, älskat henne så länge jag kan minnas :) Skriver när jag är på jobbcentrum sen........

HEHE

Var till banken och hämta kontoutdrag, efter det var det någonting som sa mig att jag skulle pipa in på cubus, vilket jag gjorde. Och vips så hade man ett par plommonlila velourbyxor som var på halva priset, 99:- kosta dom :D är skapligt glad! Fick även med mig ett par svarta vanliga leggings från gina, mina var trasiga så det skrek om det xD

Så nu sitter jag på underbara jobbcentrum och funderar på hur jag ska kunna fördriva tiden fram till 12 då det är lunch....


falling down

Innan jag faller ner vill jag veta att det finns någonting att klättra upp på. Jag har ramlat omkull så många gånger nu, och fått ligga kvar där nere.... Hoppas väl helt enkelt att allt verkligen blir annorlunda, för jag är väldigt nära kanten...

fucking true

Jag blir så irriterad på de som anser negerbollar som rasistiskt, det är ett namn på en chokladboll. Men ordet negerboll har använts hur länge som helst. Söker man på google.se får man fram recept för "negerbollar". Det ordet är inre rasistiskt. Samma sak med glassen nogger med lakrits som de döpte till nigger (om jag inte minns fel). Det blev ett jävla liv med debatter på tv, för guds skull det är en glass med lakrits på! Jag är så långt ifrån rasist som man kan komma men jag tröttnar på klagomål över de orden! Ordet "neger" finns med i äldre svenska ordböcker. Om jag skulle gå fram till en svart person och säga " yo niggah" skulle jag nog få en smäll eller bli kallad rasist, men om det säger så till varandra är det helt okej.

Skrev det här för ett tag sedan, men det är så jävla true!

att ha EN vän

Jag har en vän, som är väldigt speciell. Hon har nämligen funnits vid min sida sen dagen då vi blev vänner för över 11 år sedan... 11år är en väldigt lång tid, ändå känns det som att det var igår vi var småfisar som lekte fotomodeller med en analog kamera, spöka i buskar och skada oss titt som tätt HAHA. En gång har vi vart riktigt osams, flera månader. Usch hemska tider... Men nu går inte en dag utan att vi hörs av, och det är så underbart att ha just en sån vän. Som man kan smsa om man har lite tråkigt, för man blir alltid på glatt humör :)

ÅHH vad jag älskar min Sabina Svensson <3



Sen ska ju inte alla andra mina vänner tro att ni är sämre vänner, det är ni absolut inte, bara det att sabina är LIIIITE bättre :)

colaberoende?!?

Jag har slutat dricka kolsyra, enbart för att jag kopplar det till cola. Jag är colaberoende, just därför. Men mitt colaberoende var inte så illa att jag var tvungen att börja dagen med en burk cola, vilket jag precis såg en här på jobbcentrum göra. Är inte det lite sjukt? gå till caféterian och köpa en cola det första man gör?

Det som fått mig att verkligen förstå konsekvenserna av att dricka cola (eller vilken läsk som hellst) dagligen är att man får hål i tänderna... Var till tandläkaren för ett tag sen, hade inga hål, men flera början till hål. Och nu när jag börjar betala nästa år vill jag verkligen att tänderna ska må bra! För tandläkare är inte billigt att gå till...

Ett tips är att alltid ha vatten i kylskåpet, vattnet blir perfekt kallt och är hur gott som hellst :) Har 3 flaskor jag varierar med nu, och en tar jag med mig när jag åker iväg! För blir man törstig är det så lätt att köpa en cola (eller annan läsk). Hur perfekt är det inte att ha en flaska med vatten i väskan då?

Fan nu har jag minsann tänk till bra här :)



Fast en kall burk cola kan man ju unna sig ibland, på helgen eller så :)


allt för min syster

Jag var just hos en väldigt god vän, och vi såg filmen allt för din syster. Verkligen ingen feelgoodfilm! Vi grina filmen igenom ungefär.. Men riktigt bra, och handlingen var så vacker... ååh alla måste verkligen se denna film!!! köp/hyr/låna/ladda ner eller hur fan du vill få tag på den, se den bara!! Jag lovar att man inte ångrar sig!






Slänger upp trailern för den, men för att veta mer se filmen :D




Puss och Kram från Emelie

tjuvlyssnat.se

Satt och slöläste lite, och hitta den här. Är bruden blåst eller klockren? det är då frågan...



I de lugnaste vatten…

Buss, Jönköping

Tjej ~18 (till kompis): Ibland, när jag känner mig riktigt kaxig… Då brukar jag duscha extra länge och skratta åt de som inte har något vatten!

tjuvlyssnat.se


A new start

Att hinna blogga varje dag är inga problem, sitter ju vid en dator från 8.30 - 15.30 varje vardag.... Problemet är att jag antagligen inte får, men vem bryr sig :) Facebook är med ett bra tidsfördriv :)

Ska försöka hinna lägga upp bilder från halloweenfesten i helgen, den vra gryyyyym!

Nu ska jag söka jobb, kanske skriver senare, kanske inte. Den som lever får se helt enkelt!

Puss och kram från Emelie och missarna ^^


Hmmmm.....

Hallå bloggen, hallå läsare och hallå resten av världen :) Jag har tagit ett stort beslut, jag ska börja BLOGGA igen :D Såhär i höstmörkret kan det vara väldigt mysigt att sitta med en kopp te och blogga :)

                         


RSS 2.0