PATETISKA MÄNNISKOR!!

Jag behöver avreagera mig lite, om saker jag stör mig på hos vissa människor!

ag stör mig så jävla mycket på patetisla människor! Jag menar vem fan sitter och gör 100000000000 smilys i ett blogginlägg? :@ :D :S :P :) :( KOM IGEN! Det finns ingenting fulare och drygare att läsa än när folk gör massa smilys!

Öl är gott, visst, men att dricka det varje dag känns inte helt okej. "Men jag dricker ju bara en om dagen, jag kommer inte bli alkis" Så har säkert alla rökare sagt, "jag röker bara en om dagen, jag kommer inte bli beroende" sen sitter de där och röker ett pkt/dag. Ni kommer inte bli alkis/beroende my ass!

Sen hatar jag folk som är jävla copycats! säger "Åh vilken snygg tröja, vart har du köpt den?" sen kommer med likadan tröja dagen efter... INTE OKEJ! Alla borde kunna ha en egen stil, kan man inte köpa en ända sak utan att fråga någon annan innan är det illa, väldigt illa!

Det är inte meningen att någon ska ta åt sig och bli ledsen av detta inlägg. Eller jo kanske lite.. hehe oups men är bara en person isf..

Puss så länge för nu ska jag och amelia P L U G G A !


living in a dårhus?

Jag kan inte konsentrera mig. Och jag måste verkligen plugga... Men det är inte tyst en sekund, syster som fixar och donar med vem vet vad. hund som skäller och morrar på den andra. Jag blir galen! För jag har verkligen svårt att koncentrera mig, räcker med att någon nyser så kommer jag av mig och måste börja om från början. Väldigt drygt att läsa om samma stycken 20 ggr... Jag klarar inte av att bo såhär tätt inpå andra människor. Jag behöver mitt eget space. Där jag kan plugga i lugn och ro. Vara för mig själv.. Men för det krävs det pengar, och för pengar krävs det ett jobb, och för ett jobb krävs det att jag lyckas få ett jobb.... Någon som förstår mjitt problem?



Tiger har blivit pappa igen, fast den här gången åt en annan hona än våran underbara Bambi :)

konrad

Andra gången gillt... Den här gången klara jag mig bättre på konrad än förra helgen ddå man blev utslängd.... Riktigt kul med kuliga flickor :) träffa malle i klassen de var ju ett plus i kanten:) Ska se om ag kanlyckas få någon bildfrån amelia... hehe nu ska jag fan sova e fortfarande lite påverkad känner jag.......... hörs och störs puss på skinkan :*

happy 18

Happy birthday Amelia som fyller (äntligen) 18!! :D Konrad ikväll för att fira :)

pengabrist...

Att inte ha pengar alls suger!!  Måste verkligen få minst 200:- tills på lördag så jag kan följa med till konrad och fira Amelia...


skola..

Sitter i skolan och har internationella rellationer.... Ska jobba med Georgien tror jag... Puss på den här lektionen. NOT!

090909

Det är 09/09-09 i dag kom jag på för ungerfär en minut sedan..

Var ut och träffa Amelia nyss! Alltid lika underbart! Vi snacka om L&M! HAHAHA nu skulle man kunna tro att jag mena cigg men icke sa nicke det är någonting heeelt annat!

Amelia fyller 18  på lördag- KROGEN! WOHOW äntligen kan man partaja med henne :)


Nu ska jag se om jag har busat slut på min bebis sså vi kan sova elle rom vi måste busa mer.....


the ring! haha svårt att få en busande mussemuss på bild :)













Jag känner att jag verkligen är trött på en person. Den personen är så jävla falsk och lever ett dubbelliv! Men det är inte mitt problrm längre känner jag. Som sagt jag har tröttnat och orkar inte br mig längre!

plugghjälp




Tog middagspaus och gissa vad jag hitta när jag kom tillbaka, jo en katt! Synd att Tiger inte gjorde klart historian åt mig....

pluggpluggplugg... dödödö!!!

När man är sjuk kommer man efter med skolarbetet. Vilket SUGER!! Men inte mycket man kan göra. Pluggar historia nu, har bara 6 frågor kvar men behövde en paus :p det är de ända jag har hemma som jag kan arbeta med så sen blir det att plugga lite från förra terminen som jag missat! dubbelyaay!

Tänkte lägga upp lite bilder från mobilen :)


En groda jag och Amelia träffa på under en härligt svettig promenad efter svartån!


En Emma som fyllde 18 <3


En ny babycykel som jag fick av morfar :) Tack!! <3


En Emelie och en Amelia på väg på till fest hos Peter! Väldigt vacker bild!! :*


En syster som vart på circus ocg fått en rolig snurrsak :)


Nu ska jag slänga på helene som är i luren sen göra klart historian :)

Godis är gott

Visst är det gott med godis? Man blir riktigt godissugen av att se såna här bilder eller hur? Min syster på 8 år sluta äta godis för att hon fick höra att det var döda djur i godis, hon åt bara choklad. Jag tyckte till en början att hon var löjlig. Men när man tänker efter så är det väldigt äckligt. Kolla på videon nedan och säg sen hur god den här bilden ser ut!!

Bilden är lånad från google!!!












RSS 2.0